Apple не покаже iPhone SE 2 на WWDC 2018

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський виробник аксесуарів, який виступав на Japan IT Week Spring 2018 Mobile Expo, стверджує, що виробництво iPhone SE наступного покоління ще не почалося.

Якщо це правда, малоймовірно, що Apple випустить пристрій в наступному місяці. Джерело повідомляє, що компанія ще не визначилася з дизайном і розмірами майбутнього гаджета. Існує кілька прототипів пристрою, серед яких iPhone SE стандартного розміру і збільшеного, з 6-дюймовим дисплеєм.

Крім того, Apple також не визначилася з самим екраном: є аж три прототипи. На щастя, у всіх трьох є виріз під TrueDepth-камеру, тому iPhone SE другого покоління точно буде безрамковий.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цю ж інформацію недавно підтвердив виробник чохлів Olixar. Згідно з його повідомленням, спереду смартфон буде виглядати, як iPhone X, а ззаду – як старий добрий iPhone SE.

З огляду на вищеназвану інформацію, Apple представить iPhone SE 2 тільки у вересні 2018 року. Звичайно, це велика подія для всіх фанатів невеликого форм-фактора і Безрамковий дизайну. Але, якби компанія показала смартфон вже на WWDC 2018 року, всі б раділи.

Не варто досконально вірити цим чуткам. Все-таки, інформація надійшла від китайських виробників аксесуарів, а не від перевірених часом інсайдерів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.