OnePlus 12R Genshin Impact Edition вийде на глобальний ринок 28 лютого

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Нещодавно стало відомо, що новий OnePlus Ace 3 має тематичну лімітовану серію Genshin Impact. Цього разу він збереже брендинг, коли покине Китай – OnePlus India опублікувала тизерну сторінку OnePlus 12R Genshin Impact Edition.

Реклама

Він створений у стилі Keqing і має відповідну “електро-фіолетову” колірну гаму. Перший у своєму роді процес електротравлення буде застосований до зовнішнього вигляду, щоб надати йому унікального вигляду. Звичайно, ця спеціальна версія буде упакована в подарункову коробку, виготовлену на замовлення, наповнену колекційними товарами.

OnePlus проводить конкурс для тих, хто підпишеться на функцію “Повідомити мене”. Один щасливий переможець отримає OnePlus 12R Genshin Impact Edition безплатно, 40 – 1,000 Primogems (це преміальна валюта в грі).

Старт продажів OnePlus 12R Genshin Impact Edition відбудеться 28 лютого, а поки ви можете взяти участь у лотереї “Повідом мене” або відповісти на опитування про запуск, щоб отримати шанс стати одним із 30 переможців, які отримають 500 перлин Primogems.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоOnePlus

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Kairov Vitaliy
Kairov Vitaliy
Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: