З’явилися офіційні рендери Moto G Power 5G (2024), які розкривають варіанти забарвлення та ключові характеристики

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще в листопаді 2023 року з’явилися CAD-рендери майбутнього Moto G Power 5G (2024), щоб дати перший погляд на його дизайн. З того часу чутки не давали нічого конкретного про пристрій. Тепер з’явився новий звіт від MSPowerUser, який ділиться тим, що схоже на витік офіційних рендерів пристрою. Крім того, видання розкрило його основні характеристики.

На зображенні вище можна побачити варіанти забарвлення смартфона Moto G Power 5G (2024) у кольорах Outer Space та Orchid Tint. Зображення показують, що він має рельєфний острівець камер, на якому розміщена пара камер і світлодіодний спалах. Пристрій оснащений 3,5-мм аудіороз’ємом, мікрофоном, портом USB-C і решіткою динаміка на нижній грані.

У публікації також зазначається, що перфораційний дисплей G Power 5G (2024) підтримує роздільну здатність HD+ 720 x 1600 пікселів. Хоча інформації про розмір екрана немає, попередній звіт показав, що він може бути оснащений 6,7-дюймовим дисплеєм. Рендери CAD також показали, що смартфон має бічний датчик відбитків пальців, що дозволяє припустити, що він може бути оснащений РК-панеллю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з повідомленням, Moto G Power 5G (2024) підтримуватиме швидку зарядку потужністю 30 Вт. Однак розмір акумулятора та інші характеристики пристрою залишаються загадкою.

Moto G Power 5G (2024) прийде на зміну моделі 2023 року, яка дебютувала минулого року.  Модель-попередник пропонувала 6,5-дюймовий LCD дисплей з роздільною здатністю HD+ 120 Гц, чіп Dimensity 930, 6 ГБ оперативної пам’яті, 256 ГБ вбудованої пам’яті, 16-мегапіксельну фронтальну камеру, потрійну камеру на 50 Мп (основна) + 2-мегапіксельна (глибина) + 2-мегапіксельна (макро), а також акумулятор ємністю 5000 мАг з підтримкою зарядки на 15 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.