iPhone 15 Pro Max проти Samsung Galaxy S24 Ultra: у якому смартфоні якісніший режим кінокамери

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В одному з випусків на YouTube-каналі Versus дізналися, наскільки добре записують відео в режимі Cinematic смартфони Samsung Galaxy S24 Ultra і iPhone 15 Pro Max.

Кінематографічний режим у iPhone 15 Pro Max і Samsung Galaxy S24 Ultra працює в роздільній здатності 4К 30 к/с.

Коли ведуча йде до камери, видно, що різкість у відео з iPhone набагато вища, ніж у Samsung. Однак з точки зору експонування кращим виявляється Galaxy S24 Ultra.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фокус у iPhone 15 Pro Max теж більш плавний, ніж у Samsung. Під час зйомки на iPhone справді складалося враження, що відео записано на професійну камеру, тоді як у S24 Ultra такого ефекту не було через колірну обробку.

Стабілізація працює набагато краще на iPhone, коли ви обходите навколо якоїсь людини. Але якщо ж ви вирішили зняти предмет, то ситуація буде зворотна, тобто краще запише відео Samsung.

Під час зйомки людини крупним планом краще себе показує Samsung: у нього чіткіше відео, природніша передача кольору, краще виявлення країв.

Висновок

І Samsung Galaxy S24 Ultra, і iPhone 15 Pro Max працюють досить добре в кінематографічному режимі для смартфонів. При цьому в iPhone краще виявлення країв, а в Samsung – більш точна передача кольору.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.