Інсайдери показали, який вигляд матиме Google Pixel Fold 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно з’явилися перші зображення майбутнього смартфона Google Pixel Fold 2, і його дизайн викликав деяке занепокоєння. На задній панелі більше не було виступу для камери – натомість його замінив округлений прямокутний острів із двома овальними областями всередині, розташованими одна над одною, де розміщені камери.

Спочатку це виглядало як щось незавершене, типу прототипу. Однак сьогодні в мережі з’явилися рендери Pixel Fold 2, і вони практично повністю повторюють те, що було показано на фотографії раніше цього місяця.

Багато хто вважає, що новий дизайн камери – найневдаліший в історії мобільних пристроїв. Форма, пропорції і розташування викликають негативні емоції. Проте, візуально це виглядає як майбутнє складних смартфонів від Google.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Внутрішній екран забезпечений камерою для селфі під дисплеєм у правому верхньому кутку, що дозволяє зменшити рамки порівняно з попередньою моделлю Pixel Fold. Зовнішній дисплей став більшим – 6,4 дюйма (або 6,6 дюйма з урахуванням заокруглень), і він має центральний отвір для селфі-камери.

Розмір внутрішнього екрана становить 7,9 дюйма по діагоналі без урахування кутів, і 8,1 дюйма з кутами. Розміри в розгорнутому стані пристрою становлять 155,2 х 150,2 х 5,27 мм, що робить його квадратнішим за попередню модель і трохи тоншим. У складеному стані розміри становлять 155,2 x 77,1 x 10,54 мм.

Порт USB-C, динамік і лоток для SIM-карти розташовані в нижній рамці, а кнопки живлення і гучності знаходяться праворуч. Вторинний динамік і лінія антени розташовані вгорі, разом із металевою рамою.

Згідно з чутками, що з’явилися раніше, Pixel Fold 2 може використовувати чипсет Tensor G4, що, можливо, призведе до його випуску в жовтні, разом з Pixel 9 і Pixel 9 Pro. Очікується, що пристрій буде оснащено 16 ГБ оперативної пам’яті і сховищем UFS 4.0.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.