7 із 10 найбільш продаваних смартфонів у світі – це iPhone

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

7 із 10 найбільш продаваних смартфонів у 2023 році випущено iPhone. Про це свідчить новий звіт дослідницької компанії Counterpoint.

Реклама

Аналітики Counterpoint назвали десять найбільш продаваних смартфонів минулого року. Перше місце за обсягом продажів у світі посів випущений 2022 року базовий флагман iPhone 14 із 3,9-відсотковою часткою. Друге місце у його старшого брата в особі iPhone 14 Pro Max, який зайняв 2,8% ринку. Замикає трійку лідерів iPhone 14 Pro з 2,4-відсотковою часткою в продажах.

Четверте місце в списку найпопулярніших смартфонів минулого року дісталося iPhone 13 з часткою 2,2%. За ним ідуть представлені минулої осені iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 Pro і iPhone 15.

Також до десятки найбільш продаваних смартфонів у 2023 році увійшли три смартфони Samsung. Це Samsung Galaxy A 14 5G, який посів восьме місце з 1,4-відсотковою часткою, а також Samsung Galaxy A04e і Galaxy A14 4G, що розташувалися на дев’ятому і десятому місці відповідно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: