Підтверджено характеристики першого в світі блокчейн-смартфона

Перший в світі блокчейн-смартфон Finney від Sirin Labs не поступатиметься в технічному плані флагманських пристроїв конкурентів, в рази перевершуючи їх за рівнем безпеки. З такою заявою представники компанії-виробника виступили перед громадськістю.

В основу майбутнього апарату ляже процесор Snapdragon 845, графічний співпроцесор від Adreno, а також 6 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої пам’яті без можливості розширення. Виробник, вирішивши не йти трендам, оснастив новинку одиночним модулем камери з роздільною здатністю 12 Мп.

Найбільший інтерес представляють захисні функції смартфона. В якості основного способу ідентифікації власника був обраний сканер відбитків пальців. Щоб підкреслити інноваційність моделі, його було вирішено вбудувати прямо в дисплей, виконаний за AMOLED-технології.

Захист призначених для користувача даних від проникнення ззовні забезпечить пропріетарна оболонка Shield OS. Вона спроектована таким чином, що всі ваші дії, в тому числі платежі з використанням навіть фіатних валют, будуть зашифровані і недоступні для читання третіми особами.

Крім того, Finney зможе виступати в ролі «холодного» гаманця для зберігання криптовалют. Ця функція, ізольована від решти, має використовуватися тільки після натискання на виділену клавішу. Тепер Майнер і криптоінвестори зможуть постійно мати всі свої заощадження при собі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.