Honor Magic 6 RSR Porsche Design пройшов сертифікацію напередодні очікуваного запуску в березні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Honor представила смартфони Magic 6 і Magic 6 Pro у січні в Китаї. Ще до запуску в мережі ходили чутки, що в лінійці також з’явиться версія RSR Porsche Design. Однак на січневому заході компанія не оголосила про це. Припускають, що новинка буде представлена в березні в Китаї. Хоча офіційна назва пристрою невідома, його попередньо називають Honor Magic 6 RSR Porsche Design. Схоже, що запуск дійсно близький, оскільки китайська платформа сертифікації 3C схвалила його.

Моделі Honor Magic 6 і Magic 6 Pro, доступні на китайському ринку, мають номери BVL-AN00 і BVL-AN16 відповідно. На початку цього місяця новий варіант із серії з модельним номером BVL-AN20 отримав схвалення від органу MIIT в Китаї. Вважається, що цей пристрій є розробкою Magic 6 RSR Porsche Design.

Тепер Magic 6 RSR Porsche Design з’явився в базі даних 3C, розкриваючи свої можливості швидкої зарядки. З лістингу видно, що пристрій може оснащуватися зарядним пристроєм з номером моделі HN-200500C05. Цей зарядний пристрій забезпечує максимальну швидкість заряджання до 100 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хоча Magic 6 RSR був помічений із зарядним пристроєм потужністю 100 Вт, він, ймовірно, може підтримувати зарядку лише 80 Вт, як і Magic 6 Pro. На жаль, немає ніякої нової інформації про інші характеристики пристрою.

Find X7 Ultra має новітній однодюймовий 50-мегапіксельний сенсор камери Sony LYT-900. Аналогічно, очікується, що майбутні флагманські телефони, такі як Xiaomi 14 Ultra і Vivo X100 Ultra, будуть оснащені таким же основним датчиком.

Припускають, що Magic 6 RSR буде конкурувати з цими телефонами у сфері фотозйомки завдяки новій однодюймовій 50-мегапіксельній основній камері OmniVision OV50K. Решта специфікацій пристрою, швидше за все, буде відповідати існуючим моделям Magic 6.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.