Apple заявила, що iPhone 15 зберігають до 80% ємності акумулятора за 1000 циклів заряджання

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone оснащені літій-іонними батареями, які з часом зношуються. Це означає, що вони мають обмежений термін служби і з часом їхня первісна ємність буде зменшуватися. Раніше Apple повідомляла про те, що акумулятори всіх iPhone 15 зберігають до 80% своєї первісної ємності за 500 повних циклів заряджання. Однак тепер компанія повідомила 9to5mac, що акумулятор iPhone 15 здатний зберігати до 80% своєї ємності навіть після 1000 повних циклів зарядки.

В рамках тестування Apple провела зарядку і розрядку акумулятора 1000 разів в умовах, що представляють типове використання. Покращена довговічність акумулятора пов’язана з постійним удосконаленням компонентів акумуляторів і системи управління живленням.

Важливо відзначити, що дане збільшення терміну служби батареї може бути застосовано тільки до моделей iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro і 15 Pro Max. Попередні версії iPhone все ще зберігають до 80% ємності при 500 повних циклах зарядки. Однак компанія також повідомляє, що наразі вона вивчає і старіші моделі iPhone.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Починаючи з серії iPhone 15 у користувачів з’явилася можливість перевірити кількість циклів зарядки акумулятора прямо зі смартфона в додатку “Налаштування”. Apple не показує інформацію про цикл заряду батареї на старих моделях iPhone.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.