Xiaomi ускладнила життя користувачам смартфонів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Xiaomi обмежить можливість розблокування завантажувача у своїх смартфонів, що випускаються для китайського ринку. Через це буде ускладнено перепрошивку пристрою (наприклад, на інший регіон), заміну MIUI на HyperOS і навпаки, отримання root-доступу і встановлення деяких додатків (наприклад, “Google Камери”).

Реклама

У Xiaomi почали “закручувати гайки” з кінця 2023 року – забороняючи розблокування завантажувача на MI-акаунтах із датою створення менше ніж місяць тому, а також не даючи змоги вдаватися до цієї операції більше трьох разів на рік.

Тепер же компанія відмовилася від автоматизації надання можливості розблокування, передавши процес модерації живим співробітникам. Фахівців, які працюють над цим завданням, у Xiaomi не так багато, тому вони приймають заявки суворо за розкладом – щовівторка і щочетверга з 10:00 до 16:00 за пекінським часом.

Ці обмеження стосуються тільки смартфонів Xiaomi, Poco, Redmi і Black Shark, призначених для Китаю. У випадку з міжнародними версіями цих пристроїв нічого не змінилося, розблокувати їхній завантажувач, як і раніше, можна за заявкою, яка обробляється в автоматичному режимі протягом доби.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: