Показано зображення складного Vivo X Fold 3 з можливою інтеграцією з Mac

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно з’явилася інформація про наступну лінійку складних телефонів Vivo, яка називатиметься серією x Fold 3. Хоча раніше вже було чутно про ці пристрої, нещодавній витік інформації від інсайдера “ice universe” розкрив цікаву особливість цих складних гаджетів.

На Weibo був опублікований набір зображень, на яких, імовірно, був представлений Vivo x Fold 3. Пристрій має помітні рамки екрана і виріз для камери праворуч. Стандартні кнопки гучності та живлення розміщені з різних боків – праворуч і ліворуч відповідно. Як і очікувалося, пристрій також має зовнішній екран.

Однак найцікавіше, що витік показав – те, що Vivo x Fold 3 матиме інтерфейс macOS. Інсайдер “ice universe” припускає, що цей складаний гаджет зможе дистанційно керувати комп’ютерами Mac. Інший користувач Weibo підтвердив справжність витоку і підтримав ідею віддаленого управління Mac за допомогою смартфона Vivo.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деталі поки маловідомі, але якщо це правда, то така функція може стати великою перевагою для користувачів Apple, зацікавлених у складних пристроях. Неясно, як Vivo реалізувало це, але ця функція може бути як простим відображенням екрана Mac, так і більш складними елементами управління. У будь-якому разі, ця функціональність має сенс для складного пристрою, оскільки великий екран складного телефону забезпечить більш комфортну багатозадачність порівняно зі звичайними смартфонами.

Згідно з іншим повідомленням, Samsung Display постачатиме внутрішні складні екрани як для x Fold 3, так і для x Fold 3 Pro з вищою роздільною здатністю 2480 x 2200 пікселів (порівняно з роздільною здатністю 1916 x 2160 пікселів у x Fold 2). Також кажуть, що зовнішній дисплей матиме роздільну здатність 2748 x 1172 пікселів.

Очікується, що в складних пристроях Vivo буде використовуватися скловолоконний матеріал, а в x Fold 3, ймовірно, встановлять акумулятор ємністю 5600 мА*год.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.