Samsung Galaxy F15 буде оснащений акумулятором на 6000 мАг та швидкою зарядкою 25 Вт з портом USB-C

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Кілька днів тому компанія Samsung опублікувала тизер Samsung Galaxy F15, а тепер стали відомі деякі характеристики і дата запуску цього доступного пристрою. Samsung, випустивши лінійку S24, взяла на себе зобов’язання забезпечити 7-річну підтримку програмного забезпечення, і мабуть, ця обіцянка поширюється навіть на недорогі пристрої. Очікується, що Galaxy F15 отримуватиме оновлення до 2027 року, а також оновлення безпеки протягом п’яти років. Незважаючи на те, що він не такий гарний, як серія S24, отримання оновлень програмного забезпечення 4 роки для влаштування бюджетного сегменту є гарною новиною. Презентацію Samsung Galaxy F15 заплановано на 22 лютого.

Реклама

Нещодавно опубліковані подробиці, надані Smartprix, розкрили деякі характеристики Samsung Galaxy F15. Очікується, що телефон матиме класичний дизайн Samsung і буде оснащений процесором MediaTek Dimensity 6100+, який зробить його більш швидким, ніж Galaxy A15 з чіпсетом Dimensity 720. USB-C. Він також матиме потрійну камеру, хоча характеристики цієї камери поки що не розкрили. Ймовірно, вона включатиме ширококутну, надширококутну та макрокамеру.

Ще одна деталь, виявлена ​​на зображеннях Galaxy F15, що просочилися, – функція під назвою “Live Focus”. Завдяки штучному інтелекту користувачі зможуть активувати функцію “живого фокусу” під час розмови, щоб усунути шум фону. Щодо характеристик дисплея майбутнього телефону в даний час немає інформації, але очікується, що він матиме 6,5-дюймовий дисплей із частотою оновлення 90 Гц. Інформація про ціни поки не підтверджена, але можна сміливо сказати, що новий бюджетний пристрій Samsung буде недорогим.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: