Скільки коштує найдешевший смартфон

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

У 21 столітті існує величезна кількість смартфонів по всіляких цінам. Для тих, кому потрібно мега дешевий пристрій, склали свою добірку. Сьогодні сучасний телефон зобов’язаний відповідати декільком вимогам. У нього повинні бути:

Реклама
  • вихід в Інтернет,
  • фронтальна і основна камери,
  • Bluetooth, Wi-Fi і підтримка операційної системи Android.

Це мінімальні вимоги, без яких смартфон можна назвати смартфоном. А що стосується продуктивності, якості зйомки, звуку, екрану і всього іншого – лише питання ціни.

Отже, ось вони, найдоступніші пристрої, які вдалося знайти в мережі.

FinePower C2 – 22 долари США

Приємний смартфон, з непоганим дизайном і хорошою швидкістю роботи. На ньому немає Google Play Store через відсутність ліцензії, тому всі програми доведеться завантажувати зі сторонніх джерел.

FinePower С2 підтримує дві SIM-карти і оснащений слотом для карти пам’яті. Покупці звертають увагу на особливо поганий акумулятор в 1300 мА / год і жахливу камеру в 0,3 МП, але ціна на гаджет дозволяє закрити на все очі.
Digma FIRST XS350 2G – 19 доллара США

Маленький, трохи незграбний телефончик, який функціонує на операційній системі Android 2.3. У нього можна вставити до двох SIM-карт і карту пам’яті місткістю до 32 Гбайт.

Це вже зовсім інший ціновий рівень, тому ні високошвидкісного інтернету, ні хорошої камери, ні великої кількості оперативної пам’яті, якої в цьому смартфоні всього 512 Мбайт, ні пристойного акумулятора чекати від Digma FIRST XS350 2G не потрібно. Це пристрій тільки для того, щоб писати, дзвонити і іноді заходити в мережу. Не більше.

Oysters Arctic 450  – 12.7 долара США

Найдешевший смартфон, який вдалося знайти. Економили на всьому: камера, екран, дизайн та акумулятор. Проте, в ньому є підтримка двох SIM-карт і карти пам’яті до 32 Гбайт.

Що дивно, він навіть чимось обходить два вищеназваних гаджета: у Oysters Arctic 450 досконаліша операційна система, є 3G. Але менше батарейка, гірший екран і дизайн, погана продуктивність. Перераховані вище телефони – приклад того, як мало можуть коштувати технології і доступ до інформації.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоmacdigger.ru

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ