Apple тестує нове розташування камер iPhone 16

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Щодня навколо iPhone 16 все більше витоків. Деякі з них суперечать один одному, але все одно цікавлять аудиторію.

Реклама

Інсайдер Маджин Бу з посиланням на анонімне джерело розповів, що Apple активно тестує нове розташування камер в iPhone 16 Pro, а потім показав концепт потрійної камери у формі, яка нагадує спіннер.

Інсайдер зазначив, що зображення, яке він надав, — не реальний концепт, а безпечна зона, ділянка, в якій розміщуватиметься камера в майбутньому. Apple розсилає такі концепти виробникам чохлів, щоб вони могли оперативно створити свій продукт до дня випуску нових iPhone.

Концепт, опублікований Маджін Бу, має дуже дивний вигляд. Особливо для компанії Apple, яка віддає перевагу спокійним дизайнерським рішенням, не намагається епатувати публіку кричущими дизайнами.

До того ж, цей варіант суперечить інформації, яку раніше публікував портал MacRumors. Журналісти видання раніше стверджували, що у Pro-лінійки не буде жодних змін у блоці камер. Зовнішній вигляд залишиться незмінним, а основні нововведення торкнуться базової лінійки iPhone: блок камер там стане горизонтальним на кшталт iPhone X.

І є всі підстави вважати, що у порталу MacRumors більш точна інформація про майбутнє вигляд iPhone. Справа в тому, що Маджин Бу має сумнівну репутацію серед інсайдерів. Іноді він мав рацію, але в нього вистачає і помилкових прогнозів. Так він стверджував, що iPhone 15 Pro буде називатися iPhone Ultra і отримає подвійну фронтальну камеру. Нічого подібного компанія Apple так і не реалізувала (і навряд чи плануєте, враховуючи тренд на зменшення чубчика та dynamic island).

Тому з більшою ймовірністю перед нами всього лише амбітний концепт, який компанія навряд чи реалізує в новій лінійці смартфонів. Apple любить сміливі концепти, проте вони не завжди втілюються в життя.

Варто глянути на ті ж складні смартфони. Apple вивчає подібний форм-фактор вже кілька років, але так і не наважилася на реалізацію такого пристрою. І вона має всі підстави для цього. Співробітникам компанії не подобається товщина пристрою, складка на місці згину та низька міцність подібних девайсів, тому далі концептів справа нікуди не просунулась.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: