У Google Pixel з’явиться функція додзвону компаніям, поки підтримка не відповість

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google запустила тестування функції “Поговорити з представником у режимі реального часу” на смартфонах Pixel. Функція є автоматичним дозвоном і утриманням дзвінка, коли користувачеві потрібно зв’язатися з підтримкою будь-якої компанії.

Функція буде доступна і на Android-смартфонах, і на айфонах (додаток Google для iOS). Сенс “Поговорити з представником у режимі реального часу” в тому, що функціонал не просто додзвониться до компанії, а одразу обґрунтує мету дзвінка користувача, щоб представник компанії розумів, про що має відбутися діалог – для скорочення часу.

Нова функція під час додзвону до служби підтримки, якщо немає вільних фахівців, залишається в режимі очікування, а коли фахівець підтримки звільниться, Pixel передзвонить користувачеві. У цьому відмінність “Поговорити з представником у режимі реального часу” від уже наявної в Pixel функції “Зачекайте для мене”, активація якої відбувається тільки в разі переведення користувача в режим очікування відповіді від служби підтримки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Власне, “Поговорити з представником у режимі реального часу” – автоматизація діалогу з підтримкою з боку користувацького пристрою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.