Помічено новий розсувний пристрій від компанії Samsung

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Корпорація Samsung, яка є провідним конкурентом у сфері мобільних пристроїв, продовжує свої дослідження і розробки у сфері складних пристроїв. У свіжому патенті, опублікованому компанією, розкрито інформацію про роботу над висувним дисплеєм. Новітній гібридний пристрій від Samsung радує користувачів поєднанням складних і розкладних характеристик. Незважаючи на те, що складні телефони у формі книжки є одним з найбільш інноваційних досягнень у сфері мобільних технологій, вони не завжди мають високу ефективність. Їхній основний недолік полягає в наявності двох різних екранів – внутрішнього і зовнішнього, що не дає змоги використовувати їх одночасно. Таке рішення робить пристрої занадто громіздкими і незручними у використанні.

Реклама

Користувач під ніком “xleaks7” поділився цікавою інформацією про зсувний пристрій від Samsung. За його твердженнями, у майбутніх розкладних пристроях Samsung буде всього один дисплей. За необхідності використання більшого екрана можна буде легко зрушити OLED-панель, заховану всередині пристрою, тим самим усуваючи необхідність у двох різних дисплеях більшого розміру. Це зробить розкладні пристрої Samsung схожими на планшети, як показано на наданих зображеннях. Розкладні пристрої будуть подібні до альтернативи iPad Mini – планшета, що зручно поміщається в кишені, але з величезним дисплеєм, що дозволяє повністю розкрити потенціал пристрою.

У той час як китайські виробники смартфонів прагнуть зменшити товщину складних пристроїв, а серія Galaxy Z Fold від Samsung все ще має деяку громіздкість дизайну. Проте, можливо, що вже скоро Samsung представить на ринку ідеально складаний пристрій, що поєднує в собі всі необхідні якості і перевершує конкурентів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: