Розробку складного iPhone призупинено через несправні екрани

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple призупинила розробку складного iPhone після того, як дисплеї постачальників не витримали суворих стандартів тестування, стверджує новий слух, що прийшов з Китаю.

За словами Fixed Focus Digital, технічного відеоблогера з Гуандуна з величезною китайською аудиторією на Weibo, Apple тестувала складні смартфони, які конкурували, в рамках процесу досліджень і розробок складних пристроїв, який, як вважається, триває з 2016 року.

Принаймні, в одному з тестованих складних смартфонів використовується дисплей виробництва Samsung. Південнокорейська компанія є основним постачальником дисплейних панелей, що використовуються в пристроях Apple, і відомо, що в минулому вона надавала Apple зразки складних дисплеїв. В одній з недавніх чуток також стверджувалося, що Samsung намагається підвищити ефективність своєї роботи напередодні появи перших складних продуктів Apple шляхом інтеграції досвіду, накопиченого при створенні подібних пристроїв з 2019 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак джерело сьогоднішніх чуток стверджує, що останні складні панелі Samsung “ламалися за кілька днів” під час жорсткого внутрішнього тестування, що змусило Apple призупинити весь проєкт у доступному для огляду майбутньому, або, принаймні, доти, доки не буде розроблено дисплей, який відповідає високим стандартам компанії.

Згідно з публікацією видання The Information на початку цього місяця, Apple активно створює прототипи щонайменше двох складних iPhone після більш ніж п’яти років досліджень і розробок. Два прототипи iPhone, як стверджується, складаються по ширині, як мушля, але не фігурують у дорожній карті продуктів Apple на 2024 або 2025 рік. У матеріалі наголошується, що розробку складних iPhone може бути скасовано, якщо вони не відповідатимуть стандартам Apple.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.