Свіже оновлення Samsung для Galaxy S24 містить помітні поліпшення камери та дисплея

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Свіжа лінійка телефонів корейського гіганта Samsung, відома як Galaxy S24, дочекалася масштабного програмного оновлення. Останнє, згідно з офіційними коментарями інженерів фірми, істотно впливає, у бік поліпшення, на роботу оптичної системи, зробивши роботу модулів камери значно кращою, ніж у початковому релізі софтверної начинки.

Самсунг оголосив докладний список змін, що торкнувся низки параметрів, які торкнулися редакції. І згідно з опублікованим списком програмних правок, компанія поліпшила масштабування, портретний режим, нічну зйомку і відеозйомку основної камери.

Що цікаво, список нововведень вже встигли оцінити власники бренду, які відзначили різке зростання якості знімків, виділивши “неймовірну яскравість” на тлі контрового світла. Крім цього, на зображенні явно помітно, як стали краще виходити люди, квіти та інші “базові сценарії” зйомки. Усе це було досягнуто завдяки посиленому процесу з оптимізації експозиції та ґрунтовно оновленому алгоритму кольоропередачі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Не залишилися засмученими й ті, хто скаржився нібито на тьмяний екран, телефону ціною явно понад 500 доларів. Останні розповіли, що тепер така проблема, як надмірно темний екран, стрімко пішла в минуле. А сам дисплей тепер можна відрегулювати за допомогою класичної шкали “Яскравість”, даруючи справжню насолоду фанатам пограти з цією довгоочікуваною опцією.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.