У мережі показали iPhone 16 у різних кольорах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чутки про прийдешній смартфон Apple множаться з кожним днем. Тепер умільці створили якісні рендери айфона в найбільш очікуваних кольорах. Картинки з’явилися в Telegram-каналі “Айфон Джобса”.

Користувачі чекають на чотири кольори:

  • Ocean blue (світло-блакитний);
  • Pink (рожевий);
  • Purple (фіолетовий);
  • Soft peach (персиковий).

Усі варіанти мають стильний вигляд, але особливо виділяється останній – Soft peach. Він дуже схожий на відтінок Peach Fuzz (13-1023) або “Персиковий пух”, який аналітики з Pantone назвали головним кольором 2024 року. Раніше в цьому кольорі вийшов останній смартфон Nokia.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується дизайну iPhone 16, то він заснований на інсайдерських витоках. Очікується, що зовнішній вигляд блоку камер нового гаджета нарешті зміниться. В iPhone 13, 14 і 15 ми бачили один і той самий дизайн з камерами, розташованими по діагоналі. Новий iPhone 16 буде більше схожий на iPhone X з його вертикально розташованими лінзами. Нову лінійку айфонів анонсують восени 2024 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.