Наступний iPhone SE може вкрасти цю функцію iPhone 15

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У той час як більшість людей з нетерпінням чекають на вихід основних моделей iPhone від Apple, є і більш бюджетні iPhone SE. Останній iPhone SE був випущений у 2022 році, і його час оновити. За словами автора витоку @MajinBuOfficial на сайті X (колишній Twitter), наступний iPhone SE може вкрасти одну з найбільших функцій серії iPhone 15. Так, ми говоримо про динамічний остров.

Останні дві моделі iPhone SE використовували старий корпус iPhone 8, але з сучаснішими чіпами серії A всередині. Згідно з новим звітом, цілком імовірно, що наступний iPhone SE матиме сучасніший вигляд і дизайн, більш схожий на стандартний iPhone 15.

Найцікавіше те, що витік припускає, що наступний iPhone SE отримає динамічний острів замість вирізу. Вони також припускають, що наступний iPhone SE може отримати вертикальний горбок задньої камери, який схожий на чутки про iPhone 16, але він матиме лише один об’єктив основної камери, а не подвійну систему. Вертикальна конструкція камери також дозволить розмістити світлодіодний спалах під об’єктивом однієї камери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак поставтеся до всього цього з деяким скептицизмом, тому що @MajinBuOfficial має неоднозначний послужний список, коли мова заходить про чутки Apple, хоча, схоже, що їх витоку схем дизайну iPhone 16 імовірно точні. Тим не менш, @MajinBuOfficial також зазначив, що ця інформація про iPhone SE є непідтвердженою, і є ймовірність, що Apple може мати кілька прототипів iPhone SE у роботі.

Перший iPhone SE вийшов у 2016 році, друге покоління буде представлено у 2020 році, а останній iPhone SE дебютує у 2022 році. Терміни виходу наступного iPhone SE намічено на 2025 рік, що здається приблизно правильним. Але, знову ж таки, це може змінитися будь-якої миті.

Я думаю, було б чудово, якби Apple відмовилася від вирізу в серії iPhone SE, тому що, чесно кажучи, мені він ніколи не подобався – він здавався марною тратою простору. І хоча динамічний острів може бути не дуже корисним для всіх, він хоча б щось робить. У iPhone 15 та iPhone 15 Pro Apple виключила виріз з лінійки, а додавши Dynamic Island до iPhone SE, ми збережемо лінійку iPhone без вирізів.

Однак, я змушений поставити під сумнів дизайн вертикального бампа камери з одним об’єктивом. Це виглядає трохи дивно – мати тільки одну камеру в цьому модулі зі спалахом під ним. На мою думку, це схоже на циклопа. Я думаю, що це нормально, якщо Apple вирішить просто піти з однією камерою для iPhone SE, але, можливо, просто позбутися вертикального горбка у формі таблетки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.