Ось перший погляд на 3D-рендери Google Pixel Fold 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку цього місяця з’явився перший погляд на майбутній Google Pixel Fold 2, але він був не дуже чітким. Однак нові 3D-рендери від YouTuber TT Technology дають набагато чіткіше уявлення про пристрій. Однак зауважте, що це лише 3D-представлення, засноване на попередньому витоку, і воно може не відображати реальний пристрій.

На цих рендерах ми можемо побачити помітні зміни в дизайні модуля камери. Pixel Fold 2 матиме прямокутний модуль, а не брусковий, як в оригінальній моделі.

Сенсори камери розміщені у вирізі у формі таблетки, а світлодіодний індикатор злегка виступає праворуч. Крім того, пристрій має закруглені краї.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щодо камер, то очікується, що Pixel Fold 2 буде оснащений системою з чотирьох камер, включаючи основну, надширококутну та телеоб’єктиви. Існують припущення щодо призначення четвертого датчика, який може бути перископічним телеоб’єктивом або інфрачервоним/спектральним/ToF-сенсором.

Більше того, Pixel Fold 2, як кажуть, буде працювати на майбутньому чипсеті Tensor G4, що означає, що Google відмовиться від чипсета Tensor G3 для свого складного пристрою. Це також може змінити терміни запуску смартфона.

Зазвичай Google представляє нові чипсети Tensor на своїх осінніх апаратних заходах. Але якщо Pixel Fold 2 буде представлений на цьогорічному заході вводу-виводу, він може не мати новішого Tensor G4.

Однак, якщо I/O пройде без запуску Pixel Fold 2, пропуск Tensor G3 не виключений. Було б логічно, щоб найдорожчий пристрій Google мав найновіший чіп всередині, але наразі це лише чутки.

Наразі нам бракує подробиць про Pixel Fold 2, але ми можемо очікувати, що чутки про пристрій почнуть циркулювати найближчим часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.