Експерти назвали 5 додатків на iPhone для підвищення продуктивності

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пропонуємо до вашої уваги п’ятірку додатків для яблучних смартфонів, які покликані надати допомогу користувачам таких гаджетів у різних аспектах особистісного та професійного розвитку. Усі вони відрізняються розширеним функціоналом та великими можливостями.

Things3

Менеджер завдань для яблучних гаджетів, що відрізняється більш широким набором функцій в порівнянні зі стандартними «Нагадуваннями». Дане ПЗ характеризується не тільки потужним функціоналом, але також зрозумілим та стильним інтерфейсом. Додаток дає можливість користувачеві планувати найрізноманітніші проекти, задавати терміни тощо. При цьому він підтримує інструменти Markdown. Можливості програми роблять його чудовим інструментом для користувачів, які прагнуть структурувати повсякденні справи та завдання.

Obsidian

Зручний та функціональний додаток для нотаток, що випереджає за всіма параметрами стандартні «Нотатки». Відмінною особливістю цього є можливість пов’язувати ідеї та думки власника пристрою в єдину мережу нотаток. За рахунок цього “Обсидіан” допомагає користувачеві вибудувати персональну базу знань, що постійно розвивається та росте.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Streaks

ПЗ, що дозволяє формувати у користувача корисні навички шляхом постановки щоденних завдань, за рахунок чого у власника смартфона з’являються відповідні стимули. Додаток має можливість стежити за власним прогресом, що додатково надихає користувача.

Fantastical

Оригінальний календар, який відрізняється розширеним набором корисних опцій, а також елегантним інтерфейсом. Великий функціонал цієї програми дозволяє з легкістю керувати тайм-менеджментом, а також вибудовувати оптимальний особистий графік справ та заходів.

Chat GPT

Розмовний ІІ-інструмент, здатний вирішувати безліч завдань у різних сферах життя. Ця програма дозволить вам генерувати ідеї, вивчати іноземні мови, отримувати корисні поради та навіть мотивацію для вирішення різних питань. ПЗ моментально дає користувачеві інформативні та змістовні відповіді на поставлені запити. По суті, це один із сучасних розумних віртуальних помічників, здатний суттєво полегшити ваше життя.

Сподіваємося, ці програми для продуктивності допоможуть вам стати ще кращими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.