Xiaomi випустила нову версію HyperOS, в якій усунуто численні помилки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi випустила чергове оновлення для своєї нової операційної системи HyperOS, яка є наступницею MIUI. На відміну від неї HyperOS стала ще більш схожою на IOS (за рахунок зміненого центру повідомлень). Був істотно перероблений інтерфейс більшості системних додатків, зокрема Mi Провідник і Mi Погода. Також було додано можливість кастомізації екрана блокування.

Що стосується оновлення, то насамперед воно спрямоване на виправлення наявних в оболонці помилок (а їх виявилося досить-таки чимало), з якими стикалися користувачі, які вже встигли її випробувати.

При бажанні, з більш детальною інформацією, вже доступною до прочитання, можна ознайомитися у відповідному журналі змін.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім усунення всіляких недоліків, нова версія HyperOS (V4.39.12.6878-01091418) пропонує вдосконалене жестове керування, що принесло з собою нові способи переміщення по інтерфейсу системи. Також проведено роботу над оптимізацією системи, покликану зробити її використання комфортнішим, за рахунок підвищення плавності її роботи.

Ті користувачі, які вже приступили до повноцінного використання HyperOS, можуть перевірити наявність відповідного оновлення в налаштуваннях свого пристрою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.