Стали відомі конфігурація і приблизна ціна Xiaomi 14 Ultra

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер під псевдонімом Experience More поділився важливими деталями про майбутній смартфон Xiaomi 14 Ultra на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo. Згідно з його повідомленням, пристрій буде представлено в трьох конфігураціях: 12/256 ГБ, 16/512 ГБ і 16 ГБ / 1 ТБ. Крім того, також згадана спеціальна версія Xiaomi 14 Ultra Titanium Edition з пам’яттю 16 ГБ і 1 ТБ.

Однією з ключових особливостей смартфона є 6,73-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю 2K, частотою оновлення 120 Гц і ультразвуковим підекранним сканером відбитків пальців. В якості процесора буде використовуватися Snapdragon 8 Gen 3, а операційна система – Android 14 з оболонкою HyperOS. Акумулятор ємністю 5300 мАг підтримуватиме швидку дротову зарядку до 90 Вт і бездротову зарядку до 50 Вт.

Смартфон буде обладнаний потужною камерною системою, що включає 50-мегапіксельний основний датчик з оптичною стабілізацією зображення і змінною апертурою. Також присутні надширококутний об’єктив, телеоб’єктив з оптичною стабілізацією і датчик перископа з 5-кратним зумом, кожен з роздільною здатністю 50 Мп. Фронтальна камера має роздільну здатність 32 Мп для селфі та відеодзвінків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щодо вартості, версія з 16 ГБ + 1 ТБ пам’яті оцінюється приблизно в $1008, тоді як Titanium Edition коштуватиме на $70 дорожче. Офіційний анонс очікується 22 лютого на місцевому ринку, а світовий анонс намічений на 25 лютого. Ці характеристики роблять Xiaomi 14 Ultra одним із найочікуваніших пристроїв цього року.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.