Інсайдери назвали ціну Nothing Phone (2a)

Дійсно найдоступніший смартфон бренду!

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тільки вчора компанія Nothing підтвердила, що проведе презентацію нового смартфона Nothing Phone (2a) 5 березня, а вже сьогодні французький портал Dealabs розкрив конфігурації та ціни новинки.

За даними інсайдерів, базова модель Nothing Phone (2a) отримає 8 ГБ оперативної та 128 ГБ вбудованої пам’яті. Вона коштуватиме 349 євро. При цьому смартфон вийде в білому і чорному кольорах.

У топовій конфігурації Nothing Phone (2a) запропонує 12 ГБ оперативної і 256 ГБ вбудованої пам’яті. За таку версію охочим доведеться віддати 399 євро.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Nothing Phone (2a) отримає 6,7-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю Full HD+ і частотою оновлення 120 Гц, селфі-камеру на 32 Мп і два модулі по 50 Мп на задній панелі, а також чипсет MediaTek Dimensity 7200 та акумулятор ємністю 4920 мАг із підтримкою швидкої зарядки потужністю 45 Вт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.