Samsung Galaxy S24 отримав розширені налаштування камери

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung надасть користувачам Galaxy S24 додаткові можливості налаштування відображення екрана, створення фотографій і, можливо, перекладу телефонних розмов у режимі реального часу.

У новому оновленні буде додано опцію для регулювання “жвавості” колірних відтінків на моделях Galaxy S24, що дасть змогу користувачам обирати чіткіші кольори відображення та створить природніший і настроюваніший досвід перегляду.

Камера S24 також отримає поліпшення у функціях масштабування, портретного режиму, нічної зйомки та відеозйомки з використанням задньої камери. Оновлення будуть впроваджені через оновлення програмного забезпечення, починаючи з поточного місяця.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Samsung наголосили, що поліпшення спрямовані на підвищення якості відображення екрана і можливостей камери, використовуючи сучасні апаратні та програмні рішення. Функції будуть впроваджені в міру поширення оновлень протягом поточного місяця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.