Samsung Galaxy S24 отримали перше оновлення прошивки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні, 14 лютого, компанія Samsung випустила перше оновлення для флагманських смартфонів серії Galaxy S24 з низкою поліпшень.

Нагадаємо, спочатку користувачі Galaxy S24, Galaxy S24+ і Galaxy S24 Ultra скаржилися на проблеми з передачею кольору при переході в режим підвищеної контрастності, а також на нестабільні алгоритми обробки зображень.

Тепер їм нарешті стала доступна розлючена прошивка з розширеними налаштуваннями дисплея, які дають змогу виставити контрастність і яскравість на свій смак. Samsung також оптимізувала функції камери під час масштабування, у портретному режимі, під час нічної зйомки та в інших сценаріях.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цього року флагмани Samsung отримали мінімум відмінностей від попередніх. Однак багато західних ЗМІ вважають, що Galaxy S24 Ultra – головний претендент на звання найкращого Android-смартфона, а Galaxy S24 може стати найкращим компактним флагманом 2024 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.