Показано дизайн задньої панелі Xiaomi 14 Ultra зі шкіряним оздобленням і логотипом Leica

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi 14 Ultra – це очікувана флагманська модель смартфона бренду, яка обіцяє бути оснащеною передовими характеристиками та функціями. Однак перед офіційним випуском смартфона компанія вирішила поділитися дизайном цього пристрою завдяки високоякісним рендерам.

На зображеннях видно смартфон у двох колірних варіантах: чорному та білому. І обидва варіанти мають задню панель зі штучної шкіри. Також на задній панелі виділяється великий круглий острівець для камери, де розміщені чотири камери, LED-спалах та лінзи з логотипом Leica. Цей модуль також має помітний виступ і оточений рамкою чорного або золотистого кольору білої версії. Регулюючі кнопки гучності та кнопка живлення (з текстурованим оздобленням) розташовані праворуч від пристрою. Внизу знаходиться решітка динаміка, роз’єм USB Type-C та основний мікрофон, а зверху – додатковий мікрофон.

Поки що невідомо, чи буде на цьому пристрої встановлено інфрачервоний передавач. Однак, згідно з інформацією, доступною на даний момент, Xiaomi 14 Ultra планується випустити у варіантах з використанням скла, шкіри та титану. Таким чином, ця інформація підтверджує попередні отримані відомості. Запуск пристрою очікується на майбутньому заході MWC 2024.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.