Офіційно представлено Xiaomi Redmi A3 з великим дисплеєм 90 Гц

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi анонсувала сьогодні ультрадоступний смартфон Redmi A3. Він має шкіряне покриття на задній панелі, великий дисплей з частотою оновлення 90 Гц і працює під управлінням Android 14.

Redmi A3 оснащений чипсетом Helio G36, який був встановлений на попереднику A2. Однак тут оперативна пам’ять становить або 3 ГБ, або 4 ГБ, або 6 ГБ, на відміну від 2/3/4 ГБ, які були у попередника. Очевидно, Xiaomi вирішила, що додаткової пам’яті достатньо, щоб перевести A3 на повну версію Android 14 замість Android 13 Go, на якій працювали його попередники.

Redmi A3 побудований навколо 6,71-дюймового РК-дисплея з роздільною здатністю HD+. Він має частоту оновлення 90 Гц і захищений склом Gorilla Glass 3, а оскільки під ним не може бути сканера відбитків пальців, датчик розмістили збоку над клавішею живлення. На панелі також є краплеподібний виріз для 5-мегапіксельної селфі-камери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На великому колі ззаду є дві камери – основна на 8 МП і якась допоміжна, яка навіть не згадується в специфікаціях. Також є світлодіодний спалах.

Акумулятор має ємність 5000 мАг і підтримує зарядку 10 Вт через порт USB-C. На телефоні також є 3,5-мм аудіороз’єм.

Redmi A3 доступний у трьох колірних варіантах – оливково-зелений, темно-чорний та озерно-блакитний. Базова версія 3/64 ГБ коштує $87/€82, 4/128 ГБ – $100/€93, а 6/128 ГБ – $111/€104.

Xiaomi почне продавати телефон 23 лютого на сайтах mi.com, Flipkart та в деяких роздрібних магазинах Mi Home.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОMi.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.