Дизайн Samsung Galaxy F15 5G показали на рендері

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy F15 5G незабаром вийде у світ. Вперше про існування цього телефону стало відомо минулого місяця, коли його помітили на сайті сертифікації BIS. Потім з’явилася сторінка підтримки телефону на сайті Samsung India на початку цього тижня. Тепер 91mobiles отримав рендер пристрою, який дає нам перший погляд на його дизайн.

Згідно з рендерингом, наданим галузевими джерелами, Samsung Galaxy F15 5G матиме потрійну задню камеру, розташовану вертикально. Телефон можна буде побачити в трьох колірних варіантах: чорному, фіолетовому та м’ятному. Це все, що ми поки що знаємо про дизайн телефону. Ми припускаємо, що Samsung зробить виріз у вигляді краплі води, як це було в Galaxy A15.

Крім того, Samsung Galaxy F15 5G буде оснащений першими в сегменті функціями, однією з яких є велика батарея на 6 000 мАг. Він також отримає оновлений дисплей, але наразі у нас не так багато інформації про це.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лише кілька днів тому було знайдено сторінку підтримки Galaxy F15 5G на сайті Samsung India. Там згадувався номер моделі телефону SM-E156B/DS, але не більше того. Однак перелік вказує на те, що запуск телефону неминучий, і ми повинні почути щось офіційне від Samsung найближчими днями.

Майбутній телефон Samsung прийде на зміну минулорічному Galaxy F14 5G, який також пропонував акумулятор на 6 000 мАг. Крім того, пристрій оснащений дисплеєм FHD+ з частотою 90 Гц, чіпсетом Exynos 1330 та основною камерою на 50 Мп.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛО91mobiles

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.