Який ігровий смартфон купити у 2024 році: 7 найкращих варіантів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вибрали сімку найкрутіших ігрових смартфонів: від бюджетних Tecno і Xiaomi до флагманських Apple і HONOR.

iPhone 15 Pro Max


Пік цін на ці пристрої вже пройдено, тож зараз можна купити iPhone за цілком прийнятною ціною. Смартфон вирізняється суперпотужним процесором Apple A17 Pro, сил якого вистачає навіть на запуск великих ААА-ігор на кшталт Resident Evil 4 Remake і Death Stranding.

Ціна: від 50 000 грн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

HONOR Magic V2

Це перший складаний смартфон завтовшки менше ніж 1 сантиметр: це робить його ще зручнішим у користуванні, ніж інші подібні гаджети. Процесор Snapdragon 8 Gen 2 поєднується з 16 ГБ оперативної пам’яті та інтерфейсом MagicOS 7.2 на базі Android 13. Те, що потрібно для комфортного геймінгу.

Ціна: від 50 000 грн

Samsung Galaxy S24 Ultra

Нове покоління культового смартфона Samsung має в своєму розпорядженні новітній процесор Qualcomm Snapdragon 8 третього покоління, 12 гігабайт оперативної пам’яті і 6.8-дюймовим дисплеєм Dynamic AMOLED 2X з частотою оновлення 120 Гц. Вбудований штучний інтелект виводить якість взаємодії зі смартфоном на абсолютно новий рівень.

Ціна: від 57 999 грн

Xiaomi POCO X6

Дуже доступний гаджет від Xiaomi, який за розумні гроші пропонує зразкову продуктивність. Qualcomm Snapdragon 7s Gen2 забезпечує стабільне відтворення більшості сучасних ігор, а 120-герцовий 6,67-дюймовий екран вирізняється класною швидкодією і яскравою картинкою.

Ціна: від 10 000 грн

ASUS ROG Phone 7

Повноцінний ігровий гаджет від компанії, яка відома своїм прекрасним ставленням до геймерів. Під стильним корпусом ховається чип Snapdragon 8 Gen 2 з апаратним прискоренням і трасуванням променів, а екран Samsung AMOLED має частоту оновлення цілих 165 Гц. Також гаджет отримав збільшений акумулятор (6 000 мАг) і зручні елементи управління AirTrigger.

Ціна: від 30 000 грн

realme GT3

Виглядає, як гаджет бізнесмена, але при цьому приховує непоганий ігровий потенціал. Чип Snapdragon 8+ першого покоління поєднується з 16 гігабайтами оперативки і цілим терабайтом користувацької пам’яті – вистачить на десятки ігор.

Ціна: від 25 000 грн

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.