Названо найкращі альтернативи Samsung Galaxy S24

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Galaxy S24 – вражаючий мобільний апарат, однак він далеко не єдиний такий у своєму роді. Ми зібрали найкращі альтернативи Samsung Galaxy S24, щоб допомогти вам вибрати найкращий пристрій для ваших потреб. Зверніть увагу, що ця стаття фокусується на базовій моделі із серії Galaxy S24.

Незважаючи на схожість з попередньою моделлю, Samsung Galaxy S24 все ще залишається привабливою моделлю. Усе, починаючи від технічних характеристик і закінчуючи програмним забезпеченням, перебуває на вищому рівні, а обіцянка Samsung оновлювати пристрій упродовж семи років, включно з версіями Android та оновленнями безпеки, тепер відповідає найкращим стандартам, встановленим Google.

Небагато пристроїв можуть відповідати схожим критеріям. Поєднання частоти оновлення екрана 120 Гц, високої продуктивності, компактного розміру й універсальної системи камер робить Samsung Galaxy S24 чудовим вибором практично для будь-якого користувача.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За винятком близьких родичів Galaxy S24 Plus і S24 Ultra, єдиним конкурентом, який наближається до цього рівня, є Google Pixel 8. Він також обіцяє довгострокові оновлення та коштує на 100 доларів дешевше, однак має свої недоліки.

Однак Pixel 8 далеко не єдина приваблива альтернатива Galaxy S24. Короткий виклад наших основних рекомендацій можете побачити нижче.

Google Pixel 8: найкраща альтернатива Samsung Galaxy S24

Небагато пристроїв здатні змагатися з Samsung Galaxy S24, але Google Pixel 8 є одним із найближчих його конкурентів.

Незважаючи на те, що обидва пристрої працюють на Android, існує кілька ключових відмінностей між Pixel 8 і Galaxy S24. Можливо, найбільш значуща з них – це власна система на чипі Tensor від Google у Pixel 8, яка віддає пріоритет інтелектуальним функціям і штучному інтелекту, на шкоду максимальній продуктивності. Хоча Samsung також інтегрує функції штучного інтелекту у свою серію Galaxy S24 за допомогою Galaxy AI, багато хто з них здійснюються через хмарні обчислення Google. Pixel 8 забезпечує зручність використання, пропонуючи такі функції, як поліпшене опрацювання фотографій, Magic Eraser, Video Boost, шпалери, створені за допомогою штучного інтелекту і багато іншого.

Щодо підтримки Pixel 8 пропонує таку ж вражаючу семирічну оновлюваність, як і Galaxy S24, що є неперевершеним стандартом у галузі. Купуючи будь-який з цих смартфонів, ви можете бути впевнені, що вони залишаться актуальними як мінімум до 2030 року. Однак Pixel 8 має свої недоліки, включаючи відсутність телеоб’єктива для оптичного зуму. Тим не менш, це не повинно бути перешкодою, враховуючи, що Pixel 8 все ще залишається одним із найкращих камерофонів на ринку.

Плюси:

  • Безліч оновлень. Pixel 8 має таке ж семирічне зобов’язання щодо оновлень, як і Galaxy S24.
  • Фантастичні камери. Galaxy S24 має додатковий телеоб’єктив, але Pixel 8, як і раніше, залишається одним із найкращих фотоапаратів, які ви можете купити.
  • AI Smarts. Незважаючи на всі зусилля Samsung, Google, як і раніше, перевершує її, коли справа стосується функцій AI, таких як Magic Eraser і Video Boost.

iPhone 15 – найкраща альтернатива Galaxy S24 від Apple

iPhone 15, як і Galaxy S24, є досить компактним пристроєм, хоча iPhone 15 все ж має трохи менший 6,1-дюймовий дисплей. Тим не менш, він обмежений частотою оновлення екрана 60 Гц, тоді як Galaxy S24 оснащений дисплеєм з частотою 120 Гц, що забезпечує більш плавну прокрутку. Крім того, iPhone 15 не має телеоб’єктива, хоча його камера все одно знімає дуже якісно. Ємність акумулятора значно менша, а швидкість заряджання повільніша, проте Apple нарешті перейшла на USB-C, що дає змогу уникнути завищених цін на аксесуари.

Зрештою, те, що робить iPhone 15 чудовим, – це програмне забезпечення. Перехід з Android на iPhone може зажадати часу для звикання, але Apple зазвичай забезпечує підтримку своїх телефонів протягом семи років або навіть довше, що може зробити його більш довговічним порівняно з Galaxy S24.

Плюси:

  • Чудове апаратне та програмне забезпечення. Якість апаратного та програмного забезпечення Apple говорить сама за себе.
  • Відмінні камери. У нього всього два об’єктиви, але iPhone 15, як і раніше, дуже хороший для повсякденної зйомки.
  • Прихильність оновленням. У Apple немає офіційної політики щодо оновлень, але ви можете очікувати, що iPhone 15 отримуватиме підтримку протягом семи або більше років.

Samsung Galaxy S23 – найкраща альтернатива для шанувальників Samsung

Samsung Galaxy S23 був одним з найкращих компактних смартфонів 2023 року, що робить його чудовою альтернативою Galaxy S24. Фактично, вони настільки схожі, що буде важко розрізнити їх. Дизайн практично ідентичний, за винятком більш тонких рамок, і екран Galaxy S23 на 0,1 дюйма більший, ніж у Galaxy S24. Вони також оснащені однаковим апаратним забезпеченням камери, але Galaxy S23 пропонується за нижчою ціною.

Galaxy S23 обладнаний процесором Snapdragon 8 Gen 2, який забезпечує відмінну універсальну продуктивність. У новій моделі Galaxy S24 використовується процесор Snapdragon 8 Gen 3 (або Exynos 2400), який забезпечує невеликий приріст продуктивності, переважно за рахунок можливостей штучного інтелекту. Якщо вам не потрібні ці передові технології, ймовірно, ви не відчуєте різниці. Ба більше, з плином часу багато з цих функцій стануть доступними і на старіших моделях Galaxy.

Ще одна суттєва відмінність полягає в тому, що Galaxy S23 отримуватиме оновлення Android лише протягом чотирьох років, на відміну від Galaxy S24, який підтримуватиметься протягом семи років. Однак підтримка Galaxy S23 триватиме щонайменше до 2027 року, тож якщо ви міняєте телефони кожні два або три роки, це може не мати значення.

Плюси:

  • Відмінна збірка і дизайн. Galaxy S23 дуже схожий на Galaxy S24, має чудову обробку, якою приємно користуватися.
  • Невеликий розмір. Це один з небагатьох смартфонів, яким зручно користуватися однією рукою.
  • Відмінні оновлення. Політика оновлень не така хороша, як у Galaxy S24 або Pixel 8, але цей смартфон все одно отримуватиме підтримку довше, ніж більшість альтернатив.

OnePlus 12 – найкраща альтернатива Galaxy S24 від OnePlus

В останні роки OnePlus знову зайняв своє місце на ринку, і OnePlus 12 – чудовий смартфон від цього бренду. Його ціна ідентична Galaxy S24, але OnePlus 12 пропонує ще більше потужності. Крім новітнього процесора Snapdragon 8 Gen 3, він оснащений 12-24 ГБ оперативної пам’яті, яскравим 6,82-дюймовим дисплеєм і величезною батареєю ємністю 5400 мАг, що підтримує дротову зарядку потужністю 100 Вт. Це означає, що ваш смартфон буде заряджатися набагато швидше, ніж Galaxy S24 або навіть його дорожчі аналоги, чия максимальна потужність зарядки становить 45 Вт.

Компанія також оновила камери флагмана, надавши установку з трьох об’єктивів для максимальної універсальності, як і в Galaxy S24. Однак OnePlus традиційно не досягає такого ж рівня якості обробки зображень, як у Samsung або Google.

Звісно, завжди є можливість звернути погляд на старішу модель OnePlus 11, яка все ще залишається чудовим смартфоном і коштує значно менше.

Плюси:

  • Чудовий дисплей. Він набагато більший, ніж у Galaxy S24 (6,82 дюйма), але дисплей OnePlus 12 яскравий і красивий.
  • Потужні внутрішні компоненти. Завдяки процесору Snapdragon 8 Gen 3 і оперативній пам’яті до 24 ГБ цей смартфон легко впорається з будь-яким завданням.
  • Вбивця флагманів. Попри те, що OnePlus 12 має безліч функцій, як і дорожчі моделі, він продається за тією самою ціною, що й базовий Galaxy S24.

Galaxy Z Flip 5 – найунікальніша альтернатива Galaxy S24

Для тих, хто звик до програмного забезпечення Samsung, але шукає більш цікавий та унікальний пристрій, рекомендується звернути увагу на Galaxy Z Flip 5.

Серія Z Flip завжди привертала увагу серед складних смартфонів. Galaxy Z Flip 5 має відмінну збірку і зручну для утримання форму, а також є потужним пристроєм з функціональними камерами, що має задовольнити майже будь-якого користувача. Звісно, йому бракує телеоб’єктива та тривалості роботи акумулятора, але завдяки компактному дизайну Flip 5 легко носити з собою, і ви не повинні турбуватися про пошкодження екрана від ключів.

Є ще один недолік – ціна. Роздрібна ціна на 300 доларів вища, ніж у Galaxy S24, хоча у 2024 році, можливо, ви зможете знайти його за нижчою ціною. Якщо ви коли-небудь замислювалися про покупку складного пристрою, Galaxy Z Flip 5 точно варто спробувати.

Плюси:

  • Він складаний. Складаний дизайн Galaxy Z Flip 5 робить його дуже компактним і кишеньковим.
  • Відмінна продуктивність. Snapdragon 8 Gen 2 для Galaxy і 8 ГБ оперативної пам’яті забезпечують відмінну повсякденну продуктивність.
  • Непогані камери. У нього немає телеоб’єктива, але складна конструкція може слугувати імпровізованим штативом, а дисплей із гнучким вікном перетворює зовнішні об’єктиви на чудові камери для селфі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.