Користувачі смартфонів Samsung Galaxy S24 зіткнулися з проблемою зернистості екрана

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нова лінійка смартфонів Galaxy S24 від Samsung зіткнулася з проблемою зернистості екрана, що зачіпає всі три моделі. Користувачі помітили нерівномірну інтенсивність субпікселів, особливо помітну на темних фонах. Це викликає занепокоєння, оскільки може вказувати на апаратний дефект пристроїв.

На форумах Samsung Community і Reddit з’явилися повідомлення від власників Galaxy S24, S24+ і S24 Ultra про зернисту текстуру екрана. Один із користувачів описав проблему як “шар нерухомого шуму поверх темних кольорів”, що вказує на можливий апаратний збій. Деякі користувачі навіть виявили зернистість на екранах різних моделей у магазині, а від Samsung нібито надійшла інформація про те, що це дійсно апаратна проблема.

Експерт з дисплеїв, користувач Reddit під ніком “erodeloeht”, надав докладне пояснення, пов’язуючи зернистість з явищем “мура”, що виникає через нерівномірну інтенсивність субпікселів. Для порівняння, Galaxy S23 Ultra і iPhone 13 не показали подібних проблем за аналогічних умов тестування.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це не перша проблема з дисплеєм для лінійки Galaxy S24, раніше користувачі скаржилися на вицвілі кольори і проблеми із зеленими лініями на екрані. Якщо підтвердиться, що проблема із зернистістю є апаратною, власникам смартфонів, можливо, доведеться повертати їх.

Для перевірки наявності зернистості на екрані свого Galaxy S24, користувачі можуть використовувати веб-сайт Test My Screen для тестування дисплея на предмет однорідності кольорів і градієнтів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.