Apple працює над оновленням дизайну бюджетної моделі iPhone SE

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Модель SE – дешева альтернатива дорогим iPhone. Однак нижча ціна вимагає деяких компромісів, коли справа стосується обладнання. Наприклад, нинішній iPhone SE (2022) має старомодний дизайн та доволі слабку камеру.

На початку лютого з’явилися чутки про наступну модель SE. Наприклад, про новинку пише знайомий із новими розробками виробника акаунт на платформі X (екс-Твіттер) upintheozone. Нібито Apple має надати своєму дешевшому смартфону сучасного вигляду та оснастити його новітніми функціями. За чутками, у наступного iPhone SE буде новий (розташований вертикально) модуль камери на задній панелі. Однак на ньому буде встановлена тільки одна лінза.

На передній панелі більше не буде датчика відбитків пальців. Замість цього для розблокування пристрою використовуватиметься функція сканування обличчя. Відтак діагональ дисплея становитиме 6,1 дюйма.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з новими чутками, датчики Face ID будуть у “динамічному острові”, як у нових моделях iPhone. Наступний iPhone SE матиме той самий форм-фактор, що й iPhone 14 або iPhone 15. Модель SE також має бути оснащена портом USB-C і, можливо, навіть мати кнопку дії, яка є в моделях Pro.

У будь-якому разі, очікувати появи нової моделі SE цього року не варто. Очікується, що наступний iPhone SE буде представлений не раніше 2025 року. Відповідно, до поточних чуток слід ставитися з обережністю, оскільки до запуску ще багато чого може змінитися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.