Сенсорний екран на Google Pixel 8 може стати ще більш адаптивним

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На смартфоні Google Pixel 8 були впроваджені досить серйозні оновлення екрану. Серед іншого він став яскравішим і міцнішим. Апаратні компоненти є тільки однією змінною рівняння, оскільки програмне забезпечення також було покращено. Тепер автоматично відбувається виявлення захисних плівок, щоб чутливість до дотику підвищувалася. Google може забезпечити ще більш динамічний відгук на дотики.

Розробник Мішаал Рахман досліджував бета-версію 1 Android 14 QPR3 і в коді виявив тестування оновленого варіанта технології Adaptive Touch. У коді описується режим автоматичної адаптації до оточення, різних видів діяльності та захисних покриттів. Розробник зумів показати цю функцію в налаштуваннях. Вона знаходиться в тому ж розділі, що й наявний варіант Adaptive Touch.

Не виключено, що функція розпізнаватиме носіння рукавичок і мокрий екран. Сила відгуку на дотик у рукавичках може бути збільшена, а якщо екран мокрий, знижена.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки невідомо, коли і на яких смартфонах з’явиться новий варіант опції. Найімовірніше спочатку це станеться в апаратах Pixel 8 і Pixel 8 Pro. Напевно технологія пов’язана з певними апаратними компонентами, тому не зможе з’явитися в старих моделях.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.