Oppo K12 може вийти як OnePlus Nord CE 4 на міжнародному ринку: відомі характеристики

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Oppo готується до запуску нового смартфона серії K в Китаї. Кілька днів тому ми дізналися про чипсет, на якому буде працювати майбутній Oppo K12. Тепер з’явилося більше подробиць про цей телефон. Джерело також натякає на телефон OnePlus зі схожим набором функцій.

За даними китайського ресурсу Smart Pikachu на Weibo, Oppo K12 матиме плоский дисплей і прямокутну (пласку) рамку. Іншими словами, він буде схожий на свого попередника Oppo K11.

Крім того, витік стверджує, що пристрій буде підтримувати швидку дротову зарядку потужністю 100 Вт. Він матиме децентралізований флагманський датчик камери. Ці характеристики знову ж таки збігаються з попередником.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нарешті, джерело повідомляє, що телефон буде працювати на новому чіпі Qualcomm Snadraagon 7-ї серії. Завдяки попередньому витоку від Digital Chat Station ми знаємо, що в телефоні буде встановлена SoC Snapdragon 7 Gen 3.

Це означає, що єдиним серйозним оновленням Oppo K12 буде його чипсет. Можливо, він також може отримати оновлену основну камеру.

Нарешті, Smart Pikachu стверджує, що пристрій буде коштувати близько 2 000 єн (~$280), як і його попередник. Він також згадує, що з’явиться смартфон OnePlus з таким же набором функцій.

Оскільки Oppo K11 був випущений за межами материкового Китаю як OnePlus Nord CE 3, майбутній Oppo K12, ймовірно, буде називатися OnePlus Nord CE 4 на світових ринках.

На жаль, поки що немає інформації про терміни запуску жодного з цих продуктів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.