Apple здатна змінити ємність АКБ усіх версій iPhone 16

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдерські дані від техноблогера під ніком MajinBuOfficial про нові характеристики сімейства iPhone 16 викликають інтерес серед шанувальників технологій. За його повідомленням, очікується значне збільшення ємності акумулятора в деяких моделях, однак одній з версій загрожує зниження автономності.

Згідно з представленими даними, базовий iPhone 16 отримає збільшення ємності акумулятора на 6,33%, досягаючи 3561 мАг порівняно з попередньою моделлю. Аналогічно, модель iPhone 16 Pro отримає збільшення на 5,74%, досягнувши 4676 мАг. Однак Plus-версія смартфона, за повідомленнями, зазнає “даунгрейду” зі зменшенням ємності батареї на 9%, до 4006 мАг.

Цікавим моментом є згадка про флагманську модель iPhone 16 Pro Max, якій також буде присвоєна батарея на 4676 мАг. Незважаючи на це, очікується, що форма батареї залишиться звичною прямокутною, на відміну від згадуваної раніше L-подібної.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Причина зменшення ємності батареї в Plus-версії поки залишається незрозумілою і не уточнюється в повідомленні. Офіційна презентація нової лінійки iPhone 16 очікується не пізніше жовтня 2024 року. Очікується, що вона принесе безліч нових функцій і можливостей, доповнених збільшенням ємності АКБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.