Xiaomi завойовує Європу – вражаюча статистика зростання продажів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останні статистичні дані показують, що в Європі продається трохи менше смартфонів, ніж в попередньому році. А ось Xiaomi за рахунок конкурентів, завойовує все більше клієнтів.

Статистичні дані, опубліковані Canalys показують, що проблеми одних виробників на руку іншим. Аналітична компанія представила дані про продажі смартфонів в першому кварталі цього року. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року, жителі Європи купили на 6,3% менше смартфонів. Найбільше зниження продажів були зафіксовані в західній частині Європи.

Найбільшими ринковими частками до сих пір можуть похвалитися компанії Samsung і Apple, але в річному вираженні рік до року, ці компанії втрачають частку ринку.

Зовсім інакше йде справа в разі двох найвідоміших китайських компаній – Huawei і Xiaomi, які можуть похвалитися зростанням продажів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Особливу увагу слід тут Xiaomi , за даними Canalys компанія підкорює Європу. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року, інтерес до смартфонів Xiaomi був більш ніж на 999%.

Не обійшлося і без згадки про останні тенденції. Зростання продажів смартфонів з дисплеями із співвідношенням сторін 18: 9 або подвійними камерами нікого вже не дивує і смартфони з даними характеристиками з’являються починають захоплювати ринок . Варто також відзначити, що купуються телефони, оснащені двома SIM-картами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.