Стали відомі характеристики майбутнього флагмана Xiaomi 14 Ultra

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Відомий інсайдер Йогеш Брар, який раніше вже ділився достовірною інформацією щодо майбутніх пристроїв, оприлюднив нову порцію відомостей про майбутній флагман Xiaomi 14 Ultra.

Реклама

На своїй сторінці в соцмережі X (у минулому відомій як Twitter) він поділився докладними характеристиками преміального смартфона від популярного китайського виробника. Виходячи з цієї інформації, пристрій буде побудовано на базі мобільного процесора Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. Дисплей смартфона очікувано немаленький – 6,73 дюйма. Він має роздільну здатність Quad HD+ і підтримує високу частоту оновлення в 120 Гц, що на сьогоднішній день є нормою.

Пристрій отримає ємний акумулятор на 5300 мА-год, що на 300 мА-год більше ніж у торішнього Xiaomi 13 Ultra. Крім того, заявлена підтримка швидкої зарядки потужністю 90 ват.

Що стосується блоку камер смартфона, то він цілком відповідає флагманському рівню. Блок складається з 4 50-мегапіксельних камер: основної, ширококутного модуля і двох “телевіків”. Фронтальна камера має роздільну здатність 32 Мп. Що цікаво, у пристрої використовується фірмова оптика Leica, продукція якої вирізняється високою якістю виконання.

Крім усього перерахованого вище, флагман отримає пило- та вологозахист стандарту IP68, а також якісь додаткові чипи, ймовірно, пов’язані з можливостями штучного інтелекту і цифровим поліпшенням фотографій.

Xiaomi 14 Ultra працюватиме під управлінням операційної системи Android 14 з фірмовою оболонкою HyperOS.

За якою ціною пропонуватиметься Xiaomi 14 Ultra поки невідомо. Єдине, що з упевненістю можна сказати, так це те, що вона явно буде немаленька.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ