Які смартфони найпопулярніші на сьогоднішній день

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple і Samsung є провідними виробниками смартфонів. Обидві компанії вже багато років домінують у мобільній індустрії. Не випадково пристрої серій iPhone і Galaxy є найбільш затребуваними на світовому ринку. Їхні вражаючі інновації гарантують, що така модель домінування на ринку смартфонів збережеться і в 2024 році.

Аналітики Canalys опублікували цікавий графік, який показує, які смартфони є найпопулярнішими на ринку. До першої десятки потрапили цілих сім пристроїв Apple, решта – моделі серії Samsung Galaxy, що не дивно. Виявляється, iPhone 14 Pro Max є пристроєм з найбільшою кількістю продажів, яка сягнула 34 мільйонів минулого року.

На другій позиції перебуває його наступник, а саме iPhone 15 Pro Max, який реалізував 33 мільйони поставок і є питанням часу, щоб очолити рейтинг. Наступними двома смартфонами в престижному рейтингу Canalys, як очікується, стануть iPhone 14 і iPhone 14 Pro, які реалізували близько 29 мільйонів поставок на світовому ринку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

П’ятірку лідерів замикає iPhone 13 з 23 мільйонами продажів за минулий календарний рік. Цікаво, що найпопулярнішим Android-смартфоном за той самий період став Galaxy A14 4G, який навіть не мав можливості підключення до 5G. Апарат придбали понад 21 мільйон осіб, що відповідає показнику iPhone 15 Pro.

Samsung Galaxy A54 5G і A14 5G завершують десятку лідерів із 20 і 19 мільйонами продажів відповідно. Цього достатньо, щоб обігнати iPhone 15 з 17 мільйонами поставок за цей період.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.