У коді Android 14 для Pixel знайшли функцію автоматичного регулювання чутливості екрану

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У коді бета-версії Android 14 знайшли функцію під назвою “Адаптивний дотик”, яка автоматично змінює чутливість сенсора залежно від довкілля та захисту екрана.

Реклама

На смартфонах Pixel 8 та інших Android-пристроях уже є функція, що дає змогу користувачеві поліпшити сенсорну чутливість дисплея, якщо на ньому наклеєна захисна плівка. Але, за чутками, функція адаптивного дотику на Pixel автоматично збільшує чутливість екрана під час використання захисної плівки і за певних погодних умов.

У статті, яку написав для Android Police експерт Мішаал Рахман, сказано, що Android 14 QPR3 Beta 1 містить рядок коду, в якому говориться: “Чутливість до дотику автоматично адаптується до вашого середовища, дій і захисної плівки екрана”. Судячи з опису, ця функція має підвищити зручність використання смартфонів Pixel у різних погодних умовах, чи то дощ, чи то сніг.

Очікується, що функції, виявлені в бета-версії Android 14 QPR3, стануть частиною червневого випуску Pixel Feature, який може бути випущений у перший понеділок червня, тобто 3 червня. Однак точно невідомо, які саме моделі Pixel отримають цю функцію.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ