Google Pixel 9 з чипсетом Tensor G4 “засвітився” в бенчмарку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий смартфон Google Pixel 9 з кодовою назвою “Tokay” був виявлений у базі даних бенчмарка Geekbench. Пристрій продемонстрував високі показники продуктивності і розкрив деталі про новий чипсет Tensor G4.

Згідно з даними, Pixel 9 оснащений восьмиядерним процесором з одним ядром Cortex X4/X5 з частотою 3,1 ГГц, трьома ядрами Cortex A7xx 2,6 ГГц і чотирма енергоефективними ядрами Cortex A5xx 1,96 ГГц. Також вказано графічний чипсет ARM Mali-G715 і 8 ГБ оперативної пам’яті. У Geekbench Pixel 9 показав 1082 бали в однопотоковому тесті і 3121 бал у багатопотоковому.

Це істотний приріст продуктивності порівняно з Tensor G2 у Pixel 7. Очікується, що Tensor G4 буде використовуватися не тільки в Pixel 9, але і в складному смартфоні Google Pixel Fold 2. Усі пристрої працюють на базі Android 14.Pixel 9 вийде щонайменше у двох версіях – базовій і Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наразі невідомі інші подробиці, як-от розміри екрана, об’єм батареї, камери. Але з огляду на тенденції ринку, ймовірно, Pixel 9 отримає поліпшену камеру, швидке заряджання та інші інновації.Вихід Pixel 9 очікується в жовтні 2024 року, а Pixel Fold 2 може дебютувати трохи пізніше. Tensor G4 показує, що Google продовжує активно розвивати власні чіпсети для смартфонів і планує конкурувати з лідерами ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.