Xiaomi 14 Ultra отримає SoC Snapdragon 8 Gen 3 і 90-ватну зарядку

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Відомий інсайдер Йогеш Брар, який раніше вже надавав громадськості точні дані про майбутні девайси, опублікував на своїй сторінці в соцмережі X (раніше – Twitter) попередню інформацію про характеристики майбутнього флагманського смартфона Xiaomi 14 Ultra. Якщо вірити опублікованим даним, апарат базуватиметься на SoC Snapdragon Gen 3. Також експерт повідомляє про наявність акумуляторної батареї ємністю приблизно 5300 мА*год із підтримкою надшвидкої 90-ватної зарядки.

Реклама

Смартфон зможе похвалитися 6,73-дюймовим AMOLED Quad HD+ 120 Гц дисплеєм і блоком із чотирьох основних камер по 50 Мп кожна – серед них, окрім основного датчика, є ширококутний модуль і два “телевіки”. Фронтальна камера – 32-мегапіксельна. Відомо, що використовується фірмова оптика Leica.

Крім усього іншого, джерело повідомляє про захист від пилу і вологи відповідно до стандарту IP68 і додаткові чипи, імовірно, пов’язані з можливостями штучного інтелекту і цифровим поліпшенням фотографій. Функціонуватиме Xiaomi 14 Ultra під управлінням ОС Android 14 з оболонкою HyperOS. Вартість флагмана поки невідома, але очевидно, що вона буде високою.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ