Названо найкращі недорогі смартфони серед Android та iPhone

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У пошуках найкращих недорогих смартфонів 2024 року, експерти TechRadar склали список, до якого увійшли як Android-пристрої, так і iPhone, що пропонують чудове співвідношення ціни та якості.

Реклама

У цьому списку представлені смартфони, які не тільки доступні за ціною, а й мають вражаючі характеристики та функціональність.

Серед кращих Samsung Galaxy A54 виділяється своїм поєднанням функціональності, якісних камер і тривалого часу роботи від батареї, а також преміальним дизайном за доступною ціною.

iPhone 13, який продовжує продаватися безпосередньо Apple, пропонує чудову продуктивність завдяки чипу A15 Bionic і підтримку компанії, роблячи його чудовим вибором серед бюджетних iPhone.

Google Pixel 7a, хоча і не викликав фурору одразу після виходу, згодом зарекомендував себе як чудовий вибір за свої гроші завдяки поліпшенням програмного забезпечення від Google.

Samsung Galaxy A13, найкращий телефон за менш ніж $300, пропонує гарне поєднання камери та часу роботи від батареї на бюджеті.

Зі свого боку OnePlus 10T, завдяки значному зниженню ціни, тепер можна вважати бюджетним варіантом, що пропонує хороші камери за свою ціну.

Ну і закриває добірку Nokia XR20 5G, що виділяється своєю міцністю, довгостроковою підтримкою і доступною ціною, що робить його найкращим вибором для тих, хто шукає недорогий, але надійний смартфон.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ