Samsung незабаром “полагодить” передачу кольору в Galaxy S24

Компанія вже тестує лютневий патч із найочікуванішою зміною.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний інсайдер під ніком Ice Universe повідомив, що компанія Samsung виправить проблеми з кольоропередачею в смартфонах серії Galaxy S24 у лютневому оновленні ПЗ. Він розповів, що в налаштуваннях з’явиться новий повзунок для регулювання яскравості кольору.

Через кілька днів після старту продажів деякі користувачі нових флагманів почали скаржитися, що дисплей пристроїв відображає приглушені кольори навіть у “Яскравому” режимі.

Тепер стало відомо, що новий слайдер пропонуватиме трьохетапне рішення. При налаштуванні за замовчуванням рівень яскравості буде вищим, ніж при виборі параметра “Природний”, але не такий яскравий, як у попередніх моделях Samsung.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Переміщення повзунка в середнє положення наблизить дисплей S24 до яскравих кольорів серії Galaxy S23, а третій варіант запропонує такі ж насичені та яскраві кольори, як у Galaxy S21 Ultra.

Крім того, майбутнє оновлення серії Galaxy S24 усуне проблеми з камерою, про які повідомили деякі користувачі.

На жаль, терміни виходу нової прошивки невідомі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.