В Android виявили спрощений режим

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Крім поліпшеного повноекранного відображення додатків, у наступній версії операційної системи Android очікується поява спеціального спрощеного режиму. Функція призначена для користувачів, які вважають інтерфейс перевантаженим або складним.

Реклама

Згадку про нову функцію під назвою Easy pre-set було виявлено під час вивчення коду першої бета-версії Android 14 QPR3. Передбачається, що під час її активації збільшуватиметься розмір іконок і тексту, підвищуватиметься контрастність і перемикатиметься управління за допомогою жестів на класичні три кнопки “Назад”, “Додому” і “Запущені додатки”. Насамперед це нововведення має бути корисним для старшого покоління і користувачів з порушенням зору.

Важливо відзначити, що аналогічна функція вже давно є в прошивках OPPO, Samsung, Xiaomi та інших виробників, але нічого подібного не було в “чистій” версії Android від Google. Щоправда, поки що не зрозуміло, чи буде це загальнодоступна функція для всіх пристроїв, чи вона з’явиться тільки на апаратах серії Pixel.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ