OnePlus 11 і 12 несподівано отримали флагманські ШІ-функції

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus 11 і 12 почали отримувати оновлення прошивки ColorOS, що містить цікаві нововведення. Мова про функції, що використовують ШІ-алгоритми – схожі апдейти раніше отримали смартфони серій Galaxy S24 і Pixel 8. Один з користувачів Reddit вже опублікував скріншот з описом нових можливостей свого гаджета.

Судячи із зображення, після встановлення свіжої ColorOS на базі Android 14 смартфон OnePlus 11 отримав кілька корисних функцій. Одна з них – це видалення об’єктів з фотографій за допомогою ШІ-алгоритму. Згідно з описом патча, вона також робить фото “чистішими”. Друге нововведення – можливість узагальнення виділеного тексту і змісту телефонної розмови (час, дії, місця та інша ключова інформація).

Оновився і голосовий помічник Breeno. Він навчився краще розпізнавати контент на екрані та надавати доступ до швидких дій на основі зображення. Ця функція нагадує анонсовану нещодавно “Обведи і знайди” в Galaxy S24 і Pixel 8, що працює на базі Google Lens.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки що про отримання Android 14 повідомили тільки деякі користувачі OnePlus 11 і 12. Сам виробник нововведення не коментував.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.