Huawei готує новий смартфон із 40-ватною зарядкою під маркою Wiko

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Wiko, один із суббрендів китайського техногіганта Huawei, готує до виходу свій новий смартфон. Він уже отримав обов’язковий сертифікат 3C у Китаї, що підтверджує його швидку появу на ринку.

Новий смартфон Wiko, про який мова йде, проходить під модельним номером BAL-AN20. Згідно з виявленою документацією, він підтримуватиме швидку провідну зарядку потужністю 40 Вт. Інші технічні характеристики нової моделі поки що залишаються невідомими.

На думку ЗМІ, новий смартфон Wiko може стати оновленою версією Huawei Enjoy 70 Pro, випущеного у січні 2024 року. Він оснащується 6,7-дюймовим дисплеєм типу LCD з роздільною здатністю Full HD+ (2388 на 1080 пікселів), базується на чіпсеті Qualcomm Snapdragon 680 і працює під керуванням фірмової мобільної операційної системи HarmonyOS 4. Також в оснащення смартфона входять 108- з 2-мегапіксельним датчиком глибини, 8-мегапіксельна фронтальна камера для селфі та відеозв’язку, бічний сканер відбитків пальців, порт USB Type-C та акумуляторна батарея ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкого проводового заряджання потужністю 40 Вт. 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З бездротових комунікацій він підтримує 4G LTE, дводіапазонний Wi-Fi, GPS/ГЛОНАСС та Bluetooth 5.0. Huawei Enjoy 70 Pro випускається у двох конфігураціях 8 Гбайт оперативної та 128 Гбайт вбудованої пам’яті та з 8 Гбайт ОЗП та накопичувачем на 256 Гбайт за ціною 1499 юанів (8 000 грн) та 1699 юанів (9 000 грн) відповідно. Він доступний у трьох забарвленнях: смарагдово-зеленому, сніжно-білому та чорному.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.