Інсайдер розкрив ємність акумулятора Xiaomi 14 Ultra

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Глобальний випуск серії Xiaomi 14 вже не за горами. Очікується, що флагманська лінійка складатиметься з Xiaomi 14 і Xiaomi 14 Ultra (з чуток, 14 Pro пропустить глобальний запуск), і тепер, напередодні анонсу, були розкриті характеристики батареї топової моделі Ultra.

Реклама

Xiaomi збирається провести глобальну презентацію 25 лютого 2024 року. Але перед офіційним релізом відомий інсайдер Digital Chat Station поділився новою інформацією про Xiaomi 14 Ultra на китайському сайті Weibo. З чуток, смартфон преміум-класу буде оснащений акумулятором ємністю 5180 мАг. Ймовірно, це номінальне значення, тому його типове значення може становити близько 5300 мАг.

Також нещодавно стало відомо, що майбутній флагман підтримуватиме швидку бездротову зарядку потужністю 80 Вт і дротову швидку зарядку потужністю 100 Вт. Смартфон, як і Xiaomi 14 і 14 Pro, може бути оснащений процесором Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 у поєднанні з 16 ГБ оперативної пам’яті.

14 Ultra – флагманська модель, яка обіцяє першокласні можливості фотозйомки. На задній панелі смартфона розташована 50-мегапіксельна основна камера Sony LYT900. Xiaomi 14 Ultra працюватиме на ОС Android 14 з коробки.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ