Samsung Galaxy S24 виявився більш крихким ніж S23 у тестах на падіння

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навіть незважаючи на те, що смартфони стали розумнішими завдяки впровадженню штучного інтелекту і мають велику обчислювальну потужність долі, що вміщується на долоні, за іронією долі саме люди, як і раніше, залишаються найслабшою ланкою з точки зору живучості наших телефонів. Наприклад, за даними Allstate, тільки минулого року заміна пошкоджених екранів обійшлася власникам у США в 8,3 мільярда доларів.

У цьому раунді випробувань на стійкість до падіння компанія Allstate Protection Plans представила Galaxy S24, S24+ та S24 Ultra. Allstate виявив, що при падінні з висоти 1,8 м на тротуар S24 отримав майже такі ж пошкодження, що і S23 з тих же матеріалів, за винятком того, що він став непридатним для використання після одного удару. Дисплей працював зі збоями під час спроб увімкнути його.

Та ж історія і з S24+, який ідентичний за матеріалами S23+ – він розбився при першому падінні та став зовсім непридатним для використання. Цікаво, що S23+ витримав таке ж випробування минулого року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Випробування падіння також виявилося для S24 Ultra невдалим. Незважаючи на рекламу нового матеріалу покриття, нової титанової рами та дизайну з плоскими краями, він розбився після першого падіння. Скло у верхній частині дисплея, передньої селфі-камери та нижньому куті рамки розбилося, і при включенні дисплей став непридатним для використання. Минулого року S23 Ultra перевершив його у тому ж тесті, незважаючи на підвищення довговічності.

Ми знаємо, що тести подібні до тестів Allstate, зазвичай є маркетинговими прийомами, що використовуються для навіювання страху серед користувачів в цілому. Проте факт залишається фактом: люди, як і раніше, кидають свої телефони. У міру розвитку смартфонів їх ремонт стає дедалі дорожчим. Якщо ви хочете забезпечити своєму новому пристрою додатковий захист, вам допоможуть чохли та захисні плівки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.